Véget ért az őszi forduló

2015.10.11. Vissza

Idén október 10-én rendezték a szezon csapatbajnokságának őszi fordulóját a harmadosztály nyugati csoportkörének, amiben a Veszprémi Tollaslabda Egyesület is indult Dunaújváros adott otthont.

Véget ért az őszi forduló

Az egész napon át tartó, jó hangulatú versenyen a Veszprém számos játékosával volt jelen, így könnyen tudta variálni a felállásokat az egyes körökben, ami egy-egy egyéni, egy-egy egynemű páros valamint egy vegyespáros mérkőzést jelentett. A sorsolásnál már kiderült, hogy ha jól taktikázik a csapat, akár jó helyen is végezhet az őszi kör után. Az ellenfelek a feljutásért a Győr, a Keszthely és a Dunaújváros csapatai voltak.

Az első körben a két vendégjátékossal erősítő Győrrel kezdtünk, akik kiválóan osztották be Deák Nórát és Mesterházy Sándort, így tőlük csak a női párost sikerült ezúttal elhalászni. A továbbiakban magabiztos fölénnyel hoztuk a csoportköröket, így mind a Keszthely, mind a Dunaújváros mögöttünk áll az őszi forduló végén. A tavaszi forduló január végén várható, ahol eldől majd, melyik csapat játszhat a másodosztályba kerülésért a keleti csoport győztesével. 

A hazai csapatot erősítették:
Csikné Herczeg Kata
Czirbus Zoltán
Dr. Fekete Csongor
Gyenge Dániel
Kósa Katalin
Majercsik Lívia
Montli Gábor
Nagy Judit
Rompos István
Szentpéteri Gábor
Varga Orsolya

kedvcsináló